Нередовни трансфери решиха Лига на шампионите!
#11 Removed user 20.07.2013 18:19
Ul tra violets
828 Posts

Никой не е богопомазан. Има стотици извършени транфери над максималната, като мениджърите които са ги извършвали са кингс, раидърс, арсенал, доновете мездра, тне бест, горни лозен и много други. Всеки може лесно да ги провери и всички тези ри трансфери да се анулират? Не виждам защо и цялата тази драма специално за моите 2 нови играча. Колегите са прави и формулата за цените трябва да бъде променена, но винаги съм го твърдял, че уникалните играчи са кът и струват над максимума. Точно и заради тази радкост максималните цени винаги се надхфърлят, като на пазара се появят 14г суперталанти

#12 Removed user 20.07.2013 18:55
Blue fire balls
424 Posts

Захари го каза много точно , големи сте , но с такива дребнави спорове се принизявате към малките отбори. Бъдете за пример ( добрия пример ) за малкото нови които остват в играта и пощадете останалите играчи от такива ежби . На всеки в коментара има частица (малка или по-голяма ) истина , но доста често истината боли . Стиснете си ръцете (handshake) това е необходимо в момента , не излишни наказания.

#13 Plamo 20.07.2013 19:09
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Няма смисъл да се молят приятели от играта да защитават или отричат тезите на
спорещите. Относно покупки над моксималната има стотици транфери извършени над
нея. Когато има интерес към играчите това е нормално. Типичен пример са 14г
суперталанти, които в началото на всеки сезон се продават между 800-900хил при
максимална от 750хил. Дайте да анулираме всичките тези сделки и да обявим
последните сезони за нулеви. Тези суперталанти са продавани дори да няма
надцакване. Такава цена е поречил и кингс за суперталанта, който продаде на Димо
Докато тук е видно от приложените снимки, че първият който е дол оферта над
максималната е именно автора на темата.</blockquote>
Тук се надявам не визираш мен, не подкрепям никой, никой не ме е молил да пиша просто си изказвам личното мнение не ме и интересува кой какъв играч е купил и за колко. Но при покупка над максималната цена...правилата са едни за всички и всички трябва да ги спазваме. Сигурен съм, че ако аз бях закупил играч над максималната веднага щях да изгоря :) Друг е въпросът, че имаме безхаберен Админ :)

#14 Removed user 20.07.2013 19:37
Dirt devils
1785 Posts

Съгласен съм,че трансферите са нередовни и,че трябва да се анулират,но защо Кинга е сложил по-високи оферти от позволените:^) http://prikachi.com/images.php?images/649/6351649I.png
http://prikachi.com/images.php?images/653/6351653g.png
Не мислите ли,че и той трябва да се накаже за некоректно поставени оферти?При това положение и двамата рябва да изгорят(wait)

#15 Removed user 20.07.2013 19:51
Lizards
57 Posts

<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Съгласен съм,че трансферите са нередовни и,че трябва да се анулират,но защо
Кинга е сложил по-високи оферти от позволените
http://prikachi.com/images.php?images/649/6351649I.png
http://prikachi.com/images.php?images/653/6351653g.png
Не мислите ли,че и той трябва да се накаже за некоректно поставени оферти?При
това положение и двамата рябва да изгорят</blockquote>

Всеки може да си слага оферти,това се е случвало много пъти да се поставят по-големи оферти от максималната, но не виждам защо Кинга трябва да е виновен. Виновни са единствено отборите, който са направили трансфера и те трябва да бъдат наказани. И не само да се върне трансфера, а направо да се изтрият тези играчи и смятам, че Админа трябва да започне тази практика,като някой направи трансфер извън рамките на цената, която е дадена да се изтрива дадения играч. Пък да видим тогава, дали за една среща могат да хвърлят на вятъра 4-5 мил

#16 Removed user 20.07.2013 19:55
Dirt devils
1785 Posts

Кинга възпрепятства извършването на нормален в рамките на правилата трансфер.Много добре знаем защо се правят такива оферти,които не са в рамките на правилата.Всеки един,който дава такива оферти трябва да се наказва :) Да видим тогава дали ще се дават подобни нередовни оферти(wait)

#17 Removed user 20.07.2013 21:21
Us
463 Posts

(chuckle) http://prikachi.com/images/472/6353472F.jpg

По темата - Първият пост на БГ Ювентус описва най ясно каква е ситуацията и невиждам,друго какво има да се добави.(beer)

#18 Removed user 21.07.2013 12:57
Red scorpions
662 Posts

Да кажа още няколко неща по темата
1: Моите оферти бяха сложени за да БЛОКИРАТ ТРАНСФЕРИТЕ, дори по 2 000 000 на играч да бях дал, нямаше играчите да дойдат при мен.
2: РАЙДЕРС продаде играчите на БГто САМО и ЕДИНСТВЕННО за да прецака мен, но се вижда и от предния му пост, и по това как си е кръстил играчите в отбора , че играе САМО за да ми прави мръсно. Съжелявам човек, който си губи времето за да прави мръсно на друг.
Иначе ето и истинското мнение на РАЙДЕРС за БГ-то

http://prikachi.com/images/240/6355240c.jpg

А ето и мението му за админа за което си получи наказанието:

http://prikachi.com/images/177/6121177u.jpg

От поведението му и от тези и от това как си е кръстил играчите, става ясно що за човек е, аз съм го блокирал и не ме вълнува повече.
Да не говорим че въпросните 2 играча бяха обещани на мен от РАЙДЕРС миналия сезон и даже му предплатих с една 14ка супер талант за бартера, като трябваше да дам и по 1 250 000 кредита на играч....ИЗЛЪГА МЕ, но това си беше за негова сметка.

ТЕМАТА е за НЕРЕДОВНИ трансфери, които на практика предрешиха ЛШ и небяха нито морални, нито по правилата. Неочаквах от Боби да постъпи така и да се подиграе с мен, Емил и Войводите. Ако играчите бяха пуснати на търг е друго нещо, но РАЙДЕРС ги даде на един човек които не харесва, за да прецака други двама , които са му помагали и са постъпили добре с него.
...или с други думи казано, тези трансфери са извън всякакви правила и ТРЯБВАШЕ да бъдат анулирани навреме. СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО...

И тук като за последно ще попитам всички завистливци и интриганти, които от години се опитвате да спрете развитието на ВИРТУАЛНИЯТ ми отбор с всякакви задкулисни игри, интриги, глупости по форума и неморално поведени...ПИТАМ ви... Другия сезон какво ще правите вече??? Не ви ли писна да си плюете на името, на честа и морала за да спрете отбора ми? Крадахте ми играчи, писахте теми за транферите ми, обиждахте ме, лъгахте ме, правихте ми мръсно на уговорени от мен транфери...още какво може да направите?
Аз просто сигнализирах за НЕРЕДОВНИ ТРАНФЕРИ, които са против всички правила и е имало много случей за връщани такива...но явно за някой правилото неважи!
Ще се видим другия сезон (beer)
П.С ZAQS е много прав в мнението си, но на мен отдавна ми изчезна удоволствието в играта, след като завистта наделява над кефа да играеш честно.Затова и пускам теми, когато няма справедливост.
Аз пак повтарям за 7г никой несъм излъгал в трансфер, бартер, несъм играл мръсно или за друг отбор освен моя. Аз също можеше да дам Атила за 2 сезона на Емо и Бг-то да няма шанс, но не го направих. Айде със здраве. Скоро и аз ще ви напусна...даже мисля че вътре в себе си вече съм го направил. Да са ви честити НЕМОРАЛНИТЕ титли!
Ако се замислите срещу всяка ГОЛЯМА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ в играта съм се борил и съм имал голям принос тя да бъде поправена.

#19 Removed user 21.07.2013 14:25
Dirt devils
1785 Posts

Не е нормално в една игра за забвление някой на някого да прави мръсно,но това е типично по български.....алчност и завист(puke) Като видим,че някой успява да изпълзи от дъното и гледаме по всякакъв начин да го върнем там(puke) Нямам думи просто(puke)

#20 Removed user 21.07.2013 14:33
Waverunners
95 Posts

"1: Моите оферти бяха сложени за да БЛОКИРАТ ТРАНСФЕРИТЕ, дори по 2 000 000 на
играч да бях дал, нямаше играчите да дойдат при мен." А това "МОРАЛНО" ли ти се струва бре господин The KINGS? (wasntme)